Det var polisen som kom, Nej det var ambulansen

Forra helgen var jag i Madrid, det var bananaskul och jag vill flytta dit sen nagongang nar jag ar stor (höhö).

Jag akte dit med buss pa fredag morgon, resan tog typ 4,5 timme. och det var helt okej att plaga rumpan i 2 timmar till jamfort med om jag skulle tatt tag da jag sparade minst 60 euro pa det (hoppas farmorsfar blir stolt uppe  judehimlen). Iaf, Paco sa att jag skulle kunna ga biten fran busstationen till hostelet, att det skulle ta typ 30 minuter och att det var en fin vag att ga. Det tog tre timmar! Men det gjorde inte sa mkt, for resten av helgen kunde jag hitta i centrala Madrid utan karta (oh I love mitt lokalsinne).

Pa fredagkvall sa traffades vi allihopa och satt och pratade i stora grupper om vara erfarenheter har. Det var kul att hora pa och skont att fa prata av sig. Sedan gick vi ut och at och sen at och parta. Vi var runt pa hur manga barer som helst och det var grymt kul. 

Pommesbaren
(min bar, hahahaha)

ARFVID
Älskar denna bilden
Whats up spanishpeople?
HAHAHA, jag dör
Partygafasarna for 25 euro

Gafisarna var varsta partytricket. Linn sprang runt med dem hela helgen, dag som natt.


Det var fredagen i bilder (forovrigt verkar valdigt lite folk fastnat pa mina bilder, swedenpeople skicka pa msn!)

Pa lordagmorron hade de enskilda samtal med oss for att se sa allting var bra. Efter det kakade vi tapas och fick en rundvandring i stan.



Pa kvallen var det BK och ut som gallde. Halften hamnade hemma, HAHAHAHA!
Vi hamnade pa en bar dar en kille fyllde ar och vi sjong for honom pa svenska saklart. I Madrid pratar man mycket tydligare spanska an vad man gor i andalucien och det var mojligt att fora en riktigt konversation utan `que, como, otra vez, que, no entiendo, como´, det kandes sjukt konstigt och alla vi som hamnat i andalucien var helt chockade och glada for att vi antligen forstod nanting. Jag maste saga att det var en liten sjalvfortroendehojare for spanskan att fortsa att man faktiskt kan en hel del i spanska anda. 
Jag rakade missforsta en kille, jag trodde att han sa: Du pratar med andalucisk dialekt. Sa nar jag jatteexalterad fragar honom igen: Sa du att jag pratade med andalucisk dialket? Svarar han: NA, HAHA med svensk. Skitpinsamt.




Sista dagen var vi pa marknad med alldeles for mkt folk och jag ville ju inte vara samre an Linn sa varfor inte ga och kopa ett par randiga gafas liksom? Sen gick vi till Reina Sofia och kollade pa konst, Dali och Picasso bland annat, sen kakade vi sen akte jag hem. 

Lang helg i Madrid, det var skitkul. Och det var sa skont att fa prata utan att tanka for en gangs skull.

Genomsprangd av vatten!
Peaceout


RSS 2.0